Heerlijk zoet, vol met vitamines en om je vingers bij af te likken!
Voor deze lunch nam ik heerlijke fruit, stukjes gedroogde vijgen, noten, zaden en uiteraard wat frisse bio yoghurt..
Met deze naturals bedacht ik voor jou dit lekkere ontbijt/lunch recept wat je natuurlijk ook heel goed als dessert of als tussendoortje kunt eten..pas in dat geval de hoeveelheid een beetje aan.
Wat heb je nodig?
- 4 scheppen volle yoghurt (ik gebruikte AH biologische yoghurt Griekse stijl)
- 1,5 mandarijn (de rest kun je zo opeten 😉 )
- handje biologische ongezwavelde rozijnen
- 1 kiwi gold
- 2 gedroogde vijgen in stukjes gesneden
- 4 pecannoten
- 2 eetlepels kokosrasp
- 4 eetlepels lijnzaad
- 1/2 eetlepel sesamzaad
Doe een laagje yoghurt in een diep bord, hierop strooi je voorzichtig het laagje lijnzaad en sesamzaad, dan fruit en noten en tot slot de kokosrasp, Lekker vol van smaak en vullend maar heel gezond en weinig calorieën. Geniet er van!