HSP vakantie/begeleidingsweken Algarve, waar veel kan en niets moet..

HSP / vakantieweken in hartje Algarve

Voor jou, als hoogsensitief persoon, bied ik individuele vakantieweken op maat.

Waarom een week speciaal gericht op jou als HSP?
Veelal zijn de reguliere vakantieverblijven te druk, zijn er te veel prikkels en te veel mensen. Genieten, opladen en aan jezelf toekomen is er dan vaak niet bij! En is dat niet juist waarom je op vakantie wilt?
bakkeveense-hei-PBHM
Ik heb tijdens mijn reguliere coachingssessies meermaals de vraag gekregen of er iets is te combineren met een vakantieweek, al dan niet met begeleiding/coaching. Maar dan wel op een dusdanige manier dat er rekening wordt gehouden met de wensen en behoeftes van jou als HSP.
Over deze vraag heb ik goed nagedacht! Ik heb nagevraagd bij mede HSP, bij mijn clienten en collega coaches. Aan de hand van hun respons heb ik een mooi programma ontwikkeld. Het resultaat is onderstaande fijne week waarin jij als (hoogsensitief) persoon centraal staat.

Carlos, 36, Amstelveen; Na ons eerste telefoongesprek wist ik dat het goed zat! Het was een prachtige week vol eye-openers, fijne gesprekken en heerlijke wandelingen. Ik kijk er dankbaar op terug en kan het iedereen aanbevelen!

HSP vakantie en inzichten week

Heb jij behoefte aan ontspanning maar heb je geen zin om dingen te moeten regelen? Wil je verantwoord en lekker eten, tijd voor jezelf, ruimte om je terug te trekken, zelf bepalen of je aan (coachings) activiteiten wilt deelnemen, een heerlijk klimaat en dit alles in een prachtige omgeving met veel natuurschoon?

Het is een ideale mogelijkheid voor hooggevoelige mensen om een week jezelf te mogen en kunnen zijn, in alle rust, in je eigen tempo. Eventueel aan te vullen met die activiteiten die jou aanspreken. Een week waarin niks moet, en heel veel kan. Zonder dat je zelf iets hoeft te regelen of te bedenken.

Maaike, 24, Heerhugowaard; Ik vroeg me af of het kon, in één week leren om beter naar mijn intuïtie te luisteren. Na een leerzame en gezellige week op de quinta van Irina is mijn antwoord “JA”!

De mooiste wandelplekjes van de Algarve,

Graag neem ik je mee op pad! Waar kom je beter tot jezelf, ontvang je inzichten, krijg je energie. Ik deel graag al het moois met je; de heuvels, meren, zee, kliffen, wetlands en bergen…deze diversiteit aan natuurschoon is er te ontdekken tijdens fijne wandelingen. Wandelgebieden die we onder andere bezoeken zijn; De wetlands van Olhao, de kliffen bij Burgau, de “bergen” van de Monchique, diverse stuwmeren waaronder Barragem Do Arade, Barragem Do Funcho en het prachtige wandelgebied bij Alte.

Tineke, 52, Breda; Ik heb nog maar net ontdekt dat ik hooggevoelig ben en kwam via een vriendin bij Pure body Healthy mind terecht. Naast veel erkenning, wat ik erg nodig had, hadden we erg fijne gesprekken. Ook het verblijf zelf was heerlijk, de massage, lekker eten en heerlijk ontspannen in het zwembad en de hangmat!

Niets moet, veel mag
Je kunt kiezen voor een heerlijk ontspannen verblijf, genieten van de omgeving en de rust. In jouw eigen tempo doen wat jij wilt en wanneer je wilt.
Als je het fijn vindt kun je naast deze week van ontspanning het nuttige met het aangename combineren en gebruik maken van onderstaande opties om jezelf te ontplooien, versterken en ontwikkelen. Denk daarbij aan;

 • Themasessie “Leren omgaan met prikkels”,
 • Themasessie “Gebruik maken van je intuïtie”,
 • (Geleide) meditaties,
 • (Stilte)wandelingen met of zonder thema,
 • Ontspannende massage van 45 minuten

Het is aan jou of je een van bovenstaande sessies wilt doen..jij bepaalt. Nogmaals, veel mag en niets moet.

Tarieven

Verblijf per week € 899,=
Inclusief:

 • Telefonische of on-line kennismaking/intake vooraf, ca. 0,5 uur
 • Evaluatie/follow up sessie van ca. 45 minuten (telefonisch of on-line, 1 tot 3 maanden na het traject)
 • Verblijf
 • Vol-pension (ontbijt, lunch en diner)
 • Bad- en bedlinnen
 • Afhalen van en terugbrengen naar het vliegveld
 • Vervoer gedurende de week
 • 3x Wandelsessie van 1,5 uur (al dan niet gecombineerd met coaching afgestemd op jouw hulpvraag)
 • 1x Ontspannende massage van 30 minuten
 • 1x (Geleide) meditatie
 • Gebruik van het zwembad
 • Wi-Fi

Bij te boeken á € 25,= per optie zijn:

 • Thema sessies van ±1,5 uur
 • Ontspanningsmassage van 45 minuten
 • Themawandeling ± 1,5 uur
 • Yoga (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
 • Citytrip inclusief lunch

Aanvullende informatie
Om voldoende rust en exclusiviteit te kunnen waarborgen zullen de weken (in principe) plaatsvinden buiten het hoogseizoen. De weken kunnen worden geboekt vanaf 01 januari t/m 01 juni en vanaf 15 september t/m 31 december.
Mocht je wel in het hoogseizoen willen komen dan kan dit bij beschikbaarheid en in overleg altijd.
De week loopt van zaterdagmiddag t/m zaterdagochtend. Bij beschikbaarheid is een andere aankomst- of vertrekdag bespreekbaar.
Je kunt ter plaatse beslissen of je al dan niet gebruik wilt maken van een themasessie, wandeling, coaching of creatieve activiteit.
Vliegticket en eventuele autohuur zijn niet inbegrepen in bovenstaande arrangementen. Indien gewenst help ik je graag bij het boeken van je ticket en/of het regelen van de autohuur.


Hier kun je je optie boeken of informatie aanvragen. Zodra je je reservering hebt gemaakt neem ik binnen 24 uur contact met je op of de door jou gekozen week beschikbaar is, om kennis te maken en jouw wensen door te nemen.
Reserveringsformulier

Hoe ben je op mijn site terechtgekomen