Home

Irina

Wat fijn dat je mijn website bezoekt!

Mijn passie is gezond en lekker (biologisch en/of organisch) eten, recepten uitproberen, verfijnen en delen. Ik volg geen specifieke levenswijze of dieetvorm, wel zijn alle gerechten die ik bereid gezond en vers…pakjes en zakjes laat ik zoveel mogelijk achterwege. Door veel te lezen en me te verdiepen in de ontwikkelingen rondom gezondheid en voeding deel ik ook regelmatig interessante wetenswaardigheden of vertel ik iets uitgebreider over een bepaald ingrediënt. De gerechten die ik voor je kook komen zoveel mogelijk van biologische landbouw en van regionale bedrijven.

Naast gezonde voeding is beweging ook een essentieel onderdeel van de menselijke gezondheid, ik mag dan ook graag hardlopen, fietsen of wandelen.

Met name het wandelen in de natuur heeft ertoe geleid dat ik mijn beroep als coach heb uitgebreid met een opleiding tot wandel- en natuurcoach.

Volg deze link om een kijkje te nemen op mijn Pure body Healthy mind coachingspagina. Hier vind je alle informatie over hoe ik werk als wandel- en natuurcoach.

Vanaf voorjaar 2016 ben ik gestart met de “walk to be healthy” week. Een één op één coachings/begeleidingsweek waarin ik met jou op stap ga in de prachtige natuur van de Algarve in Portugal.

meer-messines

HSP Vakantieweek

Vanaf april 2016 kun je deelnemen aan een hele mooie (vakantie)week, speciaal gericht op hoogsensitieve/hooggevoelige mensen (HSP). Uiteraard is deze week geschikt voor iedereen, dus ook als je niet hooggevoelig bent help ik je graag om jou te begeleiden bij jouw hulpvraag.

Het programma van deze nieuwe week vindt plaats in het zonnige zuiden van Portugal in een heerlijk rustige, prachtige omgeving. De week bestaat uit een één op één traject met daarin diverse onderdelen. Dit zonder overbelasting van je zintuigen, maar alles in een rustig tempo zonder “moeten”.

Er is tijd voor ontspanning, voor jezelf en voldoende ruimte om je terug te trekken. Maar ook ontwikkelmomenten, creativiteit en gezonde voeding zijn belangrijke ingrediënten. Uiteraard staat de schitterende natuur van de Algarve ook in deze week centraal en zullen we heel veel buiten zijn, in én met de natuur.

Het traject dat ik jou te bieden heb zou niet compleet zijn zonder gezonde en lekkere maaltijden. Met veel passie bereid ik graag een heerlijk ontbijt of kook ik een gezond en smakelijk diner voor jou! Mijn motto is niet voor niets Pure body & Healthy mind, daar hoort uiteraard ook een Pure and Healthy maaltijd bij 🙂

Verwenweek

Vanaf zomer 2016 kun je heerlijk komen onthaasten op onze mooie quinta in hartje Algarve tijdens de VERWENWEEK. Een ALL-INCLUSIVE concept waarin jij centraal staat. Je kunt deze week alleen volgen maar ook met bijvoorbeeld je partner of gezellig met een paar vriendinnen. Een week waar alles mag en niets moet!

Wij bieden je een heerlijke, volledig verzorgde week aan waarin onthaasten, mindful “zijn”, genieten van heerlijke verse biologische maaltijden, ontspannen, thema workshops, samen (thema) wandelingen maken, veel in de natuur maar ook tijd voor bezoek aan leuke stadjes.

Wandelvakanties

Ook bieden wij tegen een heel aantrekkelijk tarief geheel verzorgde wandelvakanties aan inclusief verblijf in ons nieuwe appartement of in ruime B&B kamer. De mooiste plekjes van de Algarve gaan we al wandelend langs; Zee, meren, bergen, heuvels, kliffen…Meer informatie over dit mooie arrangement vind je hier.

Tot slot over deze website; Alle recepten en berichten die ik post mogen gedeeld worden, wel graag met bronvermelding ;-).

Heb je vragen, opmerkingen, wil je informatie…mail me gerust via purebodyhealthymind@gmail.com

Veel leesplezier!

Irina