In het mooie water en bosrijke Friesland bieden wij nu een ontspannende 3-daagse retraite aan!

De retraite kun je boeken als lang weekend van vrijdag tm zondag. In overleg is door de week ook bespreekbaar.

Wat kun je verwachten?

  • Welkom met iets lekkers
  • 3 dagen, 2 nachten. Verblijf slaapkamer met eigen badkamer,
  • All-inclusive; overnachtingen, ontbijt-lunch-diner, hapjes en drankjes,
  • Autovervoer tijdens deze dagen,
  • Samen ‘vertragend’ wandelen in een van de mooie bossen die de omgeving rijk is,
  • Geleide meditatie,
  • 1 heerlijke ontspannende massage (+-45 minuten),
  • Afscheidscadeautje

Jouw investering voor dit volledig verzorgde all-inclusive weekend bedraagt € 299,= per persoon. Kom je met zijn tweetjes dan krijgen jullie een korting van 10% !

Het is altijd mogelijk om dit weekend aan te passen naar jouw wensen, denk bijvoorbeeld aan stilte retraite, detox, klankschaal sessie, extra massage, culinair, kaartlegging, edelsteenhanger maken, Biowell etc. Mits jouw wensen uitvoerbaar zijn kunnen we er helemaal jouw/jullie weekend op maat van maken!

Maaltijden; ontbijt, lunch en diner zijn inclusief, wij koken met liefde vegetarisch-vegan en maken zoveel mogelijk gebruik van biologische en streekproducten . Mocht je op pad willen bestaat de mogelijkheid om een lunchpakket mee te nemen. Gedurende de dag serveren wij koffie, thee, sapjes en water maar ook een heerlijk glas wijn of een biertje bij de maaltijd hoeft niet te ontbreken. Mocht je liever buiten de deur willen eten dan kunnen wij je een aantal fijne restaurantjes aanbevelen.

Onze woning ligt in Idskenhuizen (tussen Sneek en Lemmer) en heeft een fijne tuin met heerlijke zitjes. Het mooie bos ligt op nog geen 5 minuten lopen vanaf het huis en er zijn duidelijk aangegeven routes mocht je ook nog zelf willen gaan wandelen.

Als je het leuk vindt kunnen we een dagdeel een van de leuke stadjes bezoeken in de omgeving zoals bijvoorbeeld Sneek, Langweer of Sloten. Er is de mogelijkheid om een een zeilbootje te huren en een picknick mee te nemen, dit vanuit de haven in Idskenhuizen waarvandaan je zo op de Friese meren bent. Ook kun je hier in de buurt (electrische) fietsen huren.

Mogelijkheden genoeg dus om een ontspannend, gezond én leuk weekend te hebben. Genieten is óók belangrijk, toch?

Jaap en Claudia (Amsterdam)

We waren voor de mini retraite bij Irina. Wat was het heerlijk en wat zijn we verwend! Zalig gegeten, wij zijn vegetarisch en je krijgt niet overal zulk lekker eten, top! Veel gewandeld en gefietst. “s avonds zo aanschuiven en daarna voor beiden een heerlijke massage. De laatste dag hebben we met zijn vieren een middagje Sloten gedaan. Echt een aanrader, hier krijg je geen spijt van.

Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Related Posts

Geef een reactie