Nieuw! Massages bij PureBodyHealthymind

Ben je vermoeid, gestressed, gespannen, uit balans of zit je niet lekker in je vel en wil je gewoon een fijn verwenmoment voor jezelf? De massages zijn altijd een geliefd onderdeel tijdens de verwenweken en de coaching weken die ik organiseer in Portugal.

Ik heb goed nieuws want vanaf 1 juni 2021 kun je deze massages ook boeken in Nederland. In Idskenhuizen, vlak bij Joure in Friesland kun je komen genieten van een heerlijke massage. Je kunt kiezen uit een specifieke massage maar ook een combinatie van verschillende massagetechnieken is mogelijk.

Alle massages die ik geef duren 1 uur. Tijdens de massages werk ik met speciaal samengestelde biologische oliën die heerlijk ruiken en weldadig zijn voor lichaam en geest!

Je kunt kiezen uit de volgende massages:

  • Ontspanning
  • Holistisch
  • Ayurvedisch
  • Vitaliserend
  • Zweeds/sport
  • Lomi-Lomi

Gedurende de maanden juli en augustus hanteer ik een speciaal kennismakingstarief voor alle bovengenoemde massages;

Slechts € 45,00 in plaats van € 55,00 voor een uur lang weldadig genieten!

Ben je slecht ter been of heb je geen vervoer dan kan ik ook bij jou langskomen. Binnen een straal van 10 kilometer is dit zonder extra kosten, woon je buiten een straal van 10 kilometer buiten Idskenhuizen reken ik naast bovenstaand tarief een reisvergoeding van € 0,25 per kilometer. Ik neem dan mijn tafel, oliën, fijne muziek en handdoeken mee.

Wil je een massage boeken of meer informatie, wij zien jouw reactie graag tegemoet via

Related Posts

Geef een reactie