Nieuw! Massages bij PureBodyHealthymind

Ben je vermoeid, gestressed, gespannen, uit balans of zit je niet lekker in je vel en wil je gewoon een fijn verwenmoment voor jezelf? De massages zijn altijd een geliefd onderdeel tijdens de verwenweken en de coaching weken die ik organiseer in Portugal.

Ik heb goed nieuws want vanaf 1 juni 2021 kun je deze massages ook boeken in Nederland. In Idskenhuizen, vlak bij Joure in Friesland kun je komen genieten van een heerlijke massage. Je kunt kiezen uit een specifieke massage maar ook een combinatie van verschillende massagetechnieken is mogelijk.

Alle massages die ik geef duren 1 uur. Tijdens de massages werk ik met speciaal samengestelde biologische oliën die heerlijk ruiken en weldadig zijn voor lichaam en geest!

Je kunt kiezen uit de volgende massages:

  • Ontspanning
  • Holistisch
  • Ayurvedisch
  • Vitaliserend
  • Zweeds/sport

Gedurende de maand juni hanteer ik een speciaal kennismakingstarief voor alle bovengenoemde massages;

Slechts € 45,00 in plaats van € 55,00 voor een uur lang weldadig genieten!

Binnen een straal van 25 kilometer kun je deze massages ook bij jou thuis boeken. Ik neem dan mijn tafel, oliën en handdoeken mee. Woon je buiten een straal van 25 kilometer buiten Idskenhuizen reken ik naast bovenstaand tarief een reisvergoeding van € 0,15 per kilometer.

Vind je het waardevol om te zien wat de massage met je lichaam en mind doet? Voorafgaande aan de massage en na afloop van de massage kun je als extra optieservice een BIOWELL meting ondergaan. Deze speciale camera en apparatuur meet de energie in en rondom het lichaam en toont een eventuele disbalans in het lichaam, de organen en de chakra’s.

Bijzonder mooi om te zien wat de massage voor je doet en waaraan je nog extra aandacht kunt besteden om je lichaam en geest nog beter in balans te brengen. De BIOWELL werkt met een klankprogramma wat is afgestemd op de meting voorafgaande aan de massage zodat je tijdens de massage een extra stimulans wordt gegeven om te helpen deze balans weer te hervinden

Als je gebruik wilt maken van de BIOWELL meting in combinatie met een van bovengenoemde massages is dit enkel mogelijk in Idskenhuizen.

Speciale combinatieprijs 1 uur massage naar keuze plus voorafgaand en na afloop van de massage een BIOWELL sessie voor maar € 70,00 in plaats van € 90,00.

Totale duur van de massage plus de BIOWELL sessie is ongeveer 2 uur.

Wil je een massage boeken, een massage met BIOWELL sessie of meer informatie, wij zien jouw reactie graag tegemoet via

Related Posts

Geef een reactie