Wandel- en natuurcoaching Portugal

Welkom op de pagina van Pure body Healthy mind natuurcoaching Portugal!

Sinds april 2016 bied ik speciale coachingsweken in het hart van de Algarve.

Je kunt een week, of langer als je wilt, komen logeren op het mooie landgoed van onze Pure body Healthy mind quinta waar je kunt deelnemen aan de “Walk to be Healthy” en de HSP Coachings/vakantie weken. 

foto 1

Deze weken vindt plaats op een prachtige locatie in de Algarve, Portugal waar je kunt genieten van veel natuurschoon in de vorm van prachtige stuwmeren, glooiende heuvels, uitgestrekte zandstranden en woeste kliffen. 

Walk to be Healthy

Een week waarin ontspanning, genieten en onthaasten voorop staan. We gaan tijdens deze week drie inspirerende ochtend- of middagwandelingen maken. Tijdens deze wandelingen zullen we de natuur betrekken bij jouw hulpvraag. De puurheid van de Portugese Algarve leent zich door haar wisselende landschappen uitstekend om jou, al wandelend, mee te nemen op een persoonlijke ontdekkingsreis naar jezelf.  De thema´s erkenning, herkenning, loslaten en jezelf terugvinden lopen als een rode draad door deze sessies.

meer-baragem

Tijdens de wandeling neem ik de tijd voor jou, om je terug te brengen naar wie je bent en wie je wilt zijn, om diegene die je onderweg bent kwijtgeraakt weer te helpen vinden en opnieuw te ontdekken, namelijk jezelf. De echte jij!

HSP Vakantie/coachingsweken

Heb jij behoefte aan ontspanning, heb je geen zin om dingen te moeten regelen, wil je gezond en lekker (biologisch) eten, rust, tijd voor jezelf, ruimte om je terug te trekken, zelf bepalen of je aan (coachings) activiteiten wilt deelnemen, een heerlijk klimaat en dit alles in een prachtige omgeving met veel natuurschoon?

Alle door ons uitgezochte accomodaties zijn rustig gelegen en beschikken over een fijne tuin en/of een zwembad. (vanaf april tm oktober kun je zemmen), daarvoor en daarna is het water meestal te fris.

Voor wie zijn deze weken bestemd?

 • Je bent uit balans, zit niet goed in je vel
 • Je hebt weinig energie en merkt dat je weinig energie te geven hebt
 • Je gaat (te) vaak aan je eigen grenzen voorbij
 • vrouw-keuzesJe hebt een nieuwe impuls nodig of staat voor een keuze
 • Je zit teveel in je hoofd en hebt te weinig verbinding met je gevoel
 • je  bent HSP-er en kunt hulp gebruiken bij het ervaren van en het omgaan met je emoties en de buitenwereld
 • Je hebt loopbaan gerelateerde vragen, welke kant wil ik op? Blijf ik, of zoek ik iets anders? Hoe kom ik daar?
 • Je hebt vragen hoe je verder wilt na een periode van ziekte of werkloosheid
 • Je bent gepensioneerd, valt in het spreekwoordelijke “gat” en wilt je leven weer op de rit
 • Je relatie loopt niet fijn en je wilt hier graag mee aan de slag
 • Je bent herstellende van een burn-out of zit hier tegenaan
 • ………………….

Waarom natuurcoaching?

Tijdens het wandelen heb je minder oogcontact, wat het gemakkelijker maakt om je (soms pijnlijke) gevoelens te uiten. Door het wandelen komen er stoffen vrij in je lichaam die je minder vermoeid maken en ervoor zorgen dat je minder somber bent. Lopen stimuleert en zorgt ervoor dat je meer in je kracht komt te staan, waardoor het gemakkelijk wordt om je gedachten te ordenen en in daden om te zetten. Tijdens de wandeling is een stilte nooit pijnlijk, je kunt hierdoor beter nadenken en onder woorden brengen wat je voelt of denkt. Wandelen is fijn, je kunt genieten van de frisse lucht en geraakt worden door de pracht om je heen. De natuur is de beste motivator die je je kunt bedenken en helpt je om je inspiratiebronnen aan te boren.

Ben je nieuwsgierig hoe de week er ongeveer uit gaat zien? HIER kun je het programma van de Walk to be Healthyweken bekijken.

HIER vind je informatie over de HSP Coachings/Vakantieweken.

Voor aanvullende informatie mag je altijd contact opnemen via purebodyhealthymind@hotmail.com

Geef een reactie