Wonen in het prachtige Portugal heeft vele voordelen; het fijne klimaat, de immer vriendelijke mensen, de schitterende natuur en het heerlijke eten met de bijbehorende zalige wijntjes uit de regio.

Maar  helaas hebben de feestdagen, met alle extra snackjes, de overvloedige maaltijden en zaaaaalige toetjes niet echt bijgedragen om mijn lichaam in shape te houden en ik ben daarin vast niet de enige 😉 

Take care of your body…and your body takes care of you

Onder aan mijn website vind je deze zin. Om ervoor te zorgen dat ik deze zin naleef en de titel van mijn website; Pure body Healthy mind waardig te zijn, eet ik gezond, neem ik voldoende rust maar ook zeker voldoende beweging.

Naast het wandelen wat ik veelvuldig doe om weer nieuwe routes te zoeken voor de wandelvakanties die je bij ons kunt boeken, ga ik ook een keer of drie in de week hardlopen.

 

Om iets moois te zien hoef ik niet ver!

Rondom de Quinta is het een lust voor het oog. De glooiende oprijlaan, het kleine meertje in het veld met rondom rietkragen die prachtig rood kleuren bij de opkomende zon.

Ik ren meestal een kilometer of 8, wat best pittig is door de aanwezige heuvels. Mijn loopje gaat vanaf de Quinta richting het nabij gelegen stuwmeer, Barragem do Arade.  Dit is een prachtig, langgerekt stuwmeer met een omtrek van ongeveer 50 kilometer.

Barragem do Arade met ochtendzon

Meestal ren ik in mijn eentje maar soms wandel ik er samen met de gasten naartoe.  Zo combineren we het nuttige met het aangename!

Elke dag ben ik weer blij en dankbaar dat ik hier mag zijn en al het moois dat hier te zien is mag delen met mijn gasten. Het geeft zoveel positieve energie!

Ben je toe aan een energieboost na de feestdagen, heb je zin in wat meer licht en zon dan dat er in Nederland beschikbaar is tijdens de grauwe en saaie winter- en vroege voorjaarsmaanden? Wij bieden jou daarnaast een mooie gelegenheid om te werken aan de storende extra verkregen pondjes.

Je kunt bij ons terecht voor een superfijne Verwenweek.  Een heerlijke week met fijne massages, lekkere maar verantwoorde en lichte maaltijden, prachtige wandelingen, leuke uitstapjes en veel meer fijns! Een week waarin veel mag en niets moet! Nog t/m 15 februari 2017 met een korting van €100,= te boeken.

Kom en geniet met mij mee, van al het moois dat de Algarve je te bieden heeft, de leuke tripjes, luieren in de hangmat, te genieten bij het zwembad..

Of voel je er meer voor om je volledig te focussen op de energie van de natuur en uitgebreide wandelingen te maken tijdens een volledig naar eigen wens samen te stellen wandelvakantie.

Mijn energieniveau is alweer goed op peil, wil jij ook weer bruisen van energie? Genieten van een gezonde geest in een gezond lichaam?

Graag verwelkom ik jou tijdens bovengenoemde verwenweek of de (verzorgde) wandelvakantie om ervoor te zorgen dat ook jij na een heerlijke week bij ons, gezond, in shape, opgeladen en vol met positieve energie naar huis terug keert!

 

 

 

 

 

Related Posts

Geef een reactie