Programma “Walk to be Healthy” week

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen;

  • Een telefonische of on-line kennismaking/intake vooraf, ca. 0,5 uur
  • 1e wandeling: Verkennen van je coachvraag, ca. 2,5 uur
  • 2e wandeling: Uitdiepen van je coachvraag en achtergronden, ca. 2,5
  • 3e wandeling: Een plaats geven aan je inzichten en vooruitkijken; hoe kun je dit meenemen in je dagelijks leven? ca. 2,5 uur
  • Na afloop kun je gebruik maken van een follow-up sessie van ca. 0,5 uur (telefonisch of on-line, 1 tot 3 maanden na het traject)

Voorafgaand aan deze week hebben we een sessie van ongeveer een half uur waarin we kennis met elkaar maken en je de gelegenheid krijgt om het intakeformulier toe te lichten. Deze sessie zal on-line via Skype, chat of telefonisch plaatsvinden .

meer-baragem-2Tijdens de week neem ik je drie keer mee op pad. Doordat deze sessies in de natuur plaatsvinden passen we ons helemaal aan aan de flow en de kracht van het landschap. Ik neem je tijdens de wandelingen mee de heuvels in, naar de kust of naar het mooie meer..we zien alle pracht en ongereptheid van de Algarve.

De wandelingen zullen afwisselend bestaan uit gesprekken, (stilte)meditaties en oefeningen. Hiernaast werken we met onderdelen uit de natuurlijke omgeving wat vaak tot verrassende inzichten leidt. Dit doen we in alle rust, we volgen jouw tempo en nemen alle tijd om tot de kern door te dringen. Vanzelfsprekend staat het respecteren van jouw grenzen voorop. Een wandeling duurt gemiddeld 2,5 uur.

Tijd nemen voor stilte en bezinning is een belangrijk onderdeel van groei. Je kunt pas verder groeien als je een pas op de plaatst kunt maken, leert om terug te kijken en te relativeren. Om alles wat jou afleidt van wie jij werkelijk wilt zijn, los te laten en zo te ontdekken wat je wilt achterlaten en wat je graag met je mee wilt nemen op je levensreis.

Gedurende deze week mag je de dagelijkse hectiek loslaten, mag je je volledig focussen op jezelf. Je krijgt volop de gelegenheid om opnieuw te ontdekken wie je bent als mens, geliefde, ouder, vriend of collega.

Optioneel kun je je tijdens je verblijf ook culinair laten verwennen! Met veel passie bereid ik graag een heerlijk ontbijt of kook ik een gezond en smakelijk diner voor jou! Mijn motto is niet voor niets Pure body & Healthy mind, daar hoort vanzelfsprekend ook een Pure and Healthy maaltijd bij 🙂

Gedurende de rest van de week ben je vrij je eigen tijd in te delen. Je kunt de omgeving verkennen, lekker relaxen in de tuin of een baantje trekken in het zwembad.

Balans

 

Aan het einde van deze week voel je je heerlijk opgeladen en zit je weer vol positieve energie. Je bent weer in balans. Je hebt handvatten aangereikt gekregen om je te helpen focussen, je weet wat je valkuilen zijn en hoe die te omzeilen. Je hebt geleerd om opnieuw te leren luisteren naar je gevoel, je innerlijke stem en je voelt je weer sterk. En hopelijk zie je in de spiegel, die mooie mens, het mooiste dat je kunt zijn, namelijk jezelf…

 

Eenmaal thuisgekomen mag je alles op je in laten werken, landen, verankeren en bepalen hoe jouw levensreis verder gaat verlopen. Natuurlijk zijn er momenten dat je het even kwijt bent en niet meer precies weet waar je focus hoort te zijn. Je kunt,  binnen 3 maanden na deelname aan de “Walk to be Healthy week”, gebruik maken van de optie om een follow-up/evaluatie sessie te ontvangen. Deze sessie zal ook weer on-line via chat of telefonisch plaatsvinden.

Op deze pagina vind je de tarieven voor de “Walk to be Healthy week.